Η ομάδα μας

Είμαστε μια ομάδα διαφορετικών και παράλληλα καλά εκπαιδευμένων  επαγγελματιών του κλάδου του τουρισμού με πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχεία και βίλες. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας εμπειρίας μας προσφέρει την ικανότητα να διαχειριζόμαστε κάθε πιθανή κατάσταση σε πραγματικό χρόνο και όχι μόνο θεωρητικά. Στον σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, είναι ζωτικής σημασίας να λαμβάνουμε σήμερα σωστές αποφάσεις, προκειμένου να διατηρήσουμε την επιχείρησή μας αύριο.

Η ομάδα μας έχει μια σαφή αντίληψη για τα πιεστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει τώρα η επιχείρησή σας – και  βαθιά γνώση της αγοράς. Με τα εργαλεία αυτά μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να προχωρήσουμε με εμπιστοσύνη. 

philoxenia collection

Η Ιστορια μας..

2012-2020

philoxeniaCollections

Philoxenia Collection B2B website

2012-now

Ο ιστότοπός μας B2B δημιουργήθηκε κατά το άνοιγμα της εταιρείας Philoxenia Collection το 2012 και αντιπροσωπεύει τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας. Το website παρουσιάζει το προφίλ και το σκοπό της εταιρείας  και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και βιλών.

travelers

Philoxenia Collection B2C website

2015-now

Ο ιστότοπός μας B2C δημιουργήθηκε λίγα χρόνια αργότερα και επικεντρώνεται στον ταξιδιώτη. Μέσω αυτού του ιστότοπου, η Philoxenia Collection προωθεί τους συνεργάτες / ξενοδοχεία & βίλες της σε πιθανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και τελικούς ταξιδιώτες και προσφέρει εργαλεία για άμεσες κρατήσεις.