Μάρκετινγκ Υπηρεσίες Ξενοδοχείου

Σας δίνουμε πλήρη υποστήριξη

Κατανοούμε ότι το κάθε ξενοδοχειακό κατάλυμα έχει τις δικές του ανάγκες, που απορρέουν από τα δυνατά και αδύναμα σημεία του, καθώς και από τις ευκαιρίες και τις απειλές της αγοράς. Με τα παραπάνω δεδομένα της αυτό, φτιάχνουμε ένα πλάνο πωλήσεων βάζοντας στόχους για την επόμενη σεζόν και ανάλογα με τις ανάγκες του καταλύματος προσαρμόζουμε τις τιμές, τις συνεργασίες, τα συμβόλαια και τις προωθητικές ενέργειες. Αναλαμβάνουμε δράση, με επαφές, επίβλεψη και βεβαιώνουμε ότι κάθε βήμα λειτουργεί σύμφωνα με το σχέδιό μας.
Η ανίχνευση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων σας και η εξεύρεση τρόπων για την αύξηση τους μέσα σε ένα αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον είναι η πορεία που ακολουθούμε με τους συνεργάτες μας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους αλλά, και των πελατών τους.
Στη Philoxenia Collection πιστεύουμε ότι το σημαντικότερο κεφάλαιο, είναι οι άνθρωποί μας. Τους επιλέγουμε με σύνεση για λογαριασμό σας, μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα προσλήψεων και τους εκπαιδεύουμε καθημερινά, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

Διαχείριση Κρατήσεων

Αναπτύξτε μια ανταγωνιστική επιχείρηση

Σήμερα δεχόμαστε  μια μεγάλη αύξηση στον κλάδο του τουρισμού στην Ελλάδα. Αυτός ο παράγοντας οδηγεί σε μια ανταγωνιστική ανάπτυξη σε επίπεδο ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διαχείριση κρατήσεων του ξενοδοχείου σας,την επαφή με τουριστικούς πράκτορες, τη σωστή διαχείριση εισπράξεων και έκδοσης παραστατικών καθώς και αποστολής αυτών.

Σκοπός μας είναι να αυξήσουμε τις συνολικές σας πωλήσεις.

Οικονομική Διαχείριση

Μηνιαίος έλεγχος εσόδων και εξόδων

Η εταιρείας μας κατέχει μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο, με αυστηρή διαχείριση των οικονομικών στοιχείων για μια σειρά τουριστικών ακινήτων.

Παρέχουμε οικονομικές υπηρεσίες οι οποίες αποτελούνται από ανάλυση τιμών, προυπολογισμό εσόδων και εξόδων, στόχος τζίρου και κέρδους. Η Philoxenia Collection παρακολουθεί καθημερινά τα τιμολόγια (πελατών B2B & B2C) και συνεργάζεται με τον λογιστη σας, καθώς και αποστέλλει μηνιαία παραστατικά εσόδων και εξόδων.

Συνολικά οφέλη ξενοδόχων

Θεματα

Η ομάδα μας

Σας δίνουμε πλήρη υποστήριξη

Είμαστε μια ομάδα διαφορετικών και παράλληλα καλά εκπαιδευμένων  επαγγελματιών του κλάδου του τουρισμού με πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχεία και βίλες. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας εμπειρίας μας προσφέρει την ικανότητα να διαχειριζόμαστε κάθε πιθανή κατάσταση σε πραγματικό χρόνο και όχι μόνο θεωρητικά. Στον σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, είναι ζωτικής σημασίας να λαμβάνουμε σήμερα σωστές αποφάσεις, προκειμένου να διατηρήσουμε την επιχείρησή μας αύριο.

Η ομάδα μας έχει μια σαφή αντίληψη για τα πιεστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει τώρα η επιχείρησή σας – και  βαθιά γνώση της αγοράς. Με τα εργαλεία αυτά μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να προχωρήσουμε με εμπιστοσύνη. 

Το όραμά μας

Η ακεραιότητα, ο σεβασμός και η ομαδική εργασία, η εδραίωση σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μελών και η δημιουργία υγιών μακροπρόθεσμων σχέσεων.